Visagie

Afbeeldingsresultaat voor logo jane iredale

Visagie advies

Wij geven een persoonlijk kleuradvies, zodat u weet welke kleuren bij u past. Sommige kleuren laten je stralen, andere kleuren maken je flets en soms zelfs ouder.
U krijgt een handige make-up advieskaart die verwijst naar de juiste producten voor uw huid.Wij brengen een make-up aan die het beste bij u past. Tijdens het opbrengen van de make-up geven wij nog handige tips waar u thuis zelf mee aan de slag kan.

Dag make-up

Hebt u een sollicitatiegesprek en wil je je kansen vergroten voor die ene leuke baan, dan kan u zich het beste laten opmaken door een professionele visagiste.
Wij zullen een lichte dag make-up aanbrengen, waarbij u er fris en stralend uitziet.

Deze make-up is ook o.a. zeer geschikt voor pasfoto’s, school, werk of als u uzelf eens wilt verwennen op een mooie make-up.

Avond visagie

Een mooie avond make-up voor een avondje stappen, diploma uitreiking, verjaardag of gewoon een andere speciale gelegenheid? Wij zorgen ervoor dat u straalt! Deze make-up is een wat zwaardere make-up, zodat het in het avondlicht goed zichtbaar is. Eventueel met nepwimpers tegen een extra betaling.

Deze make-up is ook geschikt voor vrijgezellenfeesten, een bruiloftsfeest of een fotoshoot.

Workshop

Visagie workshop Bubbles & Bites

Hebt u altijd al meer willen weten hoe u een goede make-up moet zetten? Wilt u graag weten welke kleuren goed bij u passen? Wilt u een vrijgezellenfeestje organiseren?

Boek dan een workshop. Wij kunnen een basis make-up leren zetten, maar bent u al goed bekend met make-up dan kunnen wij de smokey eye laten zien. Ook kunnen wij door te shapen bepaalde gezichtsvormen meer en sommige minder naar voren laat komen.
-Een hapje en een drankje zitten bij in de workshop
-Inclusief goodiebag

Duur: +/- 2,5 uur (afhankelijk van het aantal personen, minimaal 1 persoon, maximaal 6 personen)
Datum: dag en tijdstip in overleg