• TS0

  <p><img src=”http://www.mimomento.nl/wp-content/uploads/het-team.jpg” alt=”het-team” width=”960″ height=”442″ class=”alignnone size-full wp-image-3074″ /></p>

Team MiMomento

Elise Goossen

Hai ik ben Elise Goossen en ben 5 jaar geleden gestart met MiMomento. Ik ben schoonheidsspecialist en daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in permanente make up. Verder zet ik wimperextensions, visagie en spraytan behandelingen.

  Marieta Goossen

  Hai ik ben Marieta Goossen en ondersteun vol passie MiMomento vanaf de opening in 2011. Ik ben nagelstyliste en ben daarnaast gespecialiseerd in de spraytan en wimperextension behandelingen.

   Naomi Middag

   "Hoi, ik ben Naomi Middag en ben allroundschoonheidsspecialiste. Momenteel volg ik de specialisaties voor acne en shiatsu massage. Naast de schoonheidsbehandelingen kunt u ook voor wimperextensions , spraytan, Shellac en visagieadvies bij mij terecht. Ik heb een grote passie voor het vak en zou dit graag met u delen!

    Ursula ter Haar

    "Ik ben Ursula ter Haar en werk al meer dan 15 jaar in het kappersvak. Ik doe dit met erg veel plezier en gedrevenheid. Mijn specialisaties zijn hairextensions en hairweaves. In de kapsalon komen zowel dames als heren. Ik geef u ook graag advies!.

     Marlot Wolters

     "Hai, mijn naam Marlot en werk al meer dan 10 jaar met veel passie als kapster. Belangrijk vind ik om een goed, eerlijk en passend advies te geven op maat. Mijn specialisatie is het kleuren van het haar. Hierbij volg ik de nieuwste trends, ben ik meedenkend in wat het mooiste en beste past bij de klant om zo hun eigen persoonlijkheid naar voren te kunnen dragen. Hierbij help ik u graag."

      Janike Engbers

      Schoonheidsspecialist

      Pedicure

       Yvon ten Bruggencate

       " Ik ben Yvon en ben schoonheidsspecialiste. Daarnaast verzorg ik wimperextensions en shellac behandelingen. Kwaliteit, ontspanning & gezelligheid maakt dit voor mij het ideale beroep!"