Retourneren

Ruilen en/of retourneren MiMomento online shop

Bij MiMomento kunt u de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst. U kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking, inclusief compleet ingevuld retourformulier en bijgevoegde factuur. Noteer op het pakket de volgende adresgegevens (op het retourformulier kunt u ook de adresgegevens uitknippen en op de doos plakken):

MiMomento
T.a.v. Retouren
Sniederhof 1
7603 BZ Almelo

Geef hierna uw pakje af en laat het voldoende frankeren bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL servicepoint. Wij accepteren enkel producten waarvan de seal nog intact is.

Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wij raden u dan ook aan uw pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren.

Ruilen en/of retourneren in onze winkel

Producten die u in onze online shop koopt kunt u bij MiMomento ook in de winkel binnen 14 dagen ruilen en/of retourneren. Onze huidspecialisten helpen u graag bij het kiezen van een nieuw of vervangend product, of zullen samen met u zoeken naar een passende oplossing bij een eventuele klacht.

Retourbetalingen

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op uw bank- of girorekening. Indien u producten terugbrengt in onze winkel vragen wij u een retourformulier in te vullen. (Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkel te ontvangen; het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 10 werkdagen op uw bank/girorekening gestort.) Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat u na aankoop een beschadiging/ontbrekende sealing ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde producten meteen na ontvangst goed te controleren. Bij gebreken aan het product, krijgt u een vervangend exemplaar toegestuurd wanneer wij het beschadigde product retour hebben ontvangen. De kosten voor deze verzending worden vergoed door MiMomento. In geval van klachten of garantiebepalingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.