Permanente Make Up

Permanente make up

Wij vinden dat permanente make up het beste gedaan kan worden door gediplomeerden met het vakdiploma PMU. Het is niet zomaar een kunstje, maar echt een vak! Wij zijn aangesloten bij de NSGP ( de branchevereniging voor permanente make up).  Na de eerste keer permanente make- up krijgt u altijd 2 nabehandelingen. Wij vinden dat kwaliteit voorop staat en gaan voor de perfecte wenkbrauw en eyeliner!

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up is permanente make- up vaak de oplossing. Het blijft perfect onder alle omstandigheden zoals met sporten, in de sauna of zwemnmen. U heeft geen last meer van make up die uitloopt.

Het mooiste is wel om elke 1 a 2 jaar een touch up behandeling uit te laten voeren zodat de kleur niet vervaagd.

Wilt u een verdoving tijdens de behandeling? Dan kunt u EMLA crème verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. De EMLA crème dient u 1 uur voor de behandeling aan te brengen. Een tube van 5ml is voldoende voor 3 behandelingen. Wij adviseren om 1/3 deel van de tube op de wenkbrauwen aan te brengen. Bij de eyeliners mag u GEEN EMLA crème aanbrengen. Het mag namelijk niet in de ogen komen.