Permanente Make Up

Permanente Make-Up

MiMomento is een professionele praktijk met veel ervaring in het zetten van Permanente make-up.  Een mooie manier om je natuurlijke schoonheid te benadrukken wat geen tijd meer in beslag neemt op de vroege morgen.
Wij beschikt over de nieuwste technieken, trainingen staan bij ons jaarlijks op het programma om te blijven leren en te vernieuwen.

Voor hetgeen dat gepigmenteerd word zijn er verschillende technieken die gebruikt kunnen worden, voordat je afspraak plaats vind wordt er een intakegesprek gepland waarin jouw wensen worden besproken om zo een goed beeld te krijgen van wat je mooi vind. Onze specialisten geven hierin uiteraard passend advies over bijvoorbeeld kleur en vorm.
Vind je het te spannend of twijfel je nog heel erg? Plan dan je intakegesprek los van je behandeling om eerst samen te bespreken wat de mogelijkheden en jouw wensen zijn en kom er achter of PMU iets voor jou is! Eventueel worden de wenkbrauwen “voorgetekend” zodat je een beeld kan vormen van hoe het er uit kan komen te zien.
Na de eerste keer permanente make-up zetten word een vervolgafspraak gepland om in de vervolgbehandeling de puntjes op de i te zetten.
Wij pigmenteren wenkbrauwen, eyeliners en lippen.
Na de behandeling geven wij een nazorginstructie mee waarin staat hoe je de wenkbrauwen, eyeliner of lippen mag verzorgen zodat je optimaal resultaat kan verwachten van je behaneling.

Voor het zetten van Permanente Make-up kunt u een afpraak inplannen bij Elise of Naomi.