• TS0

  <p><img src=”https://www.mimomento.nl/wp-content/uploads/het-team.jpg” alt=”het-team” width=”960″ height=”442″ class=”alignnone size-full wp-image-3074″ /></p>

Onze specialisten

Elise Goossen

Hai ik ben Elise Goossen en ben 10 jaar geleden gestart met MiMomento. Ik ben schoonheidsspecialist en daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in permanente make up. Ik wimperextensions, verzorg de  visagie en geeef spraytan behandelingen.

  Karlijn Loohuis

  "Mijn naam is Karlijn Loohuis en ik ben huidspecialist bij MiMomento. Graag werk ik aan huidverbetering en probeer ik het beste eruit te halen. Mijn specialisaties zijn acne, microdermabrasie, peelingen en waxbehandelingen.
  Graag ontmoet ik u in de salon."

   Coco Wolters

   "Hai, ik ben Coco Wolters en ik werk sinds september met veel plezier als gastvrouw bij MiMomento. Ik verwelkom klanten, zorg ervoor dat alles netjes is en help collega’s met allerlei klusjes. Hierdoor kunnen de schoonheidsspecialisten en kappers zich focussen op de klanten!"

    Lisa Stroop

    "Ik ben Lisa Stroop en ben junior schoonheidsspecialiste bij MiMomento. Bij MiMomento ben ik begonnen als stagiaire en met heel veel plezier versterk ik tegenwoordig het team als schoonheidsspecialiste. Ik geef de schoonheidsbehandelingen zoals wimperextensions, wimperlifting, henna brows, massages, hydrotherm massage, waxing, shellac en de facial behandelingen. Het nauwkeurig en resultaat gericht werken vind ik erg belangrijk. Graag ontmoet ik u in de salon!"

     Ynez Klokkers

     "Hoi ik ben Ynez Klokkers en ik beoefen al meer dan 20 jaar het vak als allround-schoonheidsspecialiste.
     Ik vind het leuk om het team van MiMomento te mogen versterken en u in de salon te mogen ontvangen. Mijn specialisaties zijn het geven van gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering, manicure, pedicure en het verzorgen van de visagie."

      Janike van der Aa

      "Hoi, ik ben Janike van der Aa en beoefen al 8 jaar met veel passie mijn vak als allround-schoonheidsspecialiste. Naast de schoonheidsbehandelingen zoals peelingen, bindweefsel, acne, wimperextensions, massages en spraytan behandelingen ben ik gespecialiseerd in (bruids) visaige en kunt u bij me terecht voor pedicurebehandelingen. Resultaatgericht en uitdaging vind ik, naast iemand in de watten leggen, het allermooist van mijn vak."

       Ursula ter Haar

       "Ik ben Ursula ter Haar en werk al meer dan 15 jaar in het kappersvak. Ik doe dit met erg veel plezier en gedrevenheid. Mijn specialisaties zijn hairextensions en hairweaves. In de kapsalon komen zowel dames als heren. Ik geef u ook graag advies!.

        Naomi Middag

        "Hai, mijn naam is Naomi Middag en ben allround-schoonheidsspecialiste. Als huidspecialist behandel ik voornamelijk huiden met acne d.m.v. microneedling en peelingen. Naast huidverbetering ben ik ook gespecialiseerd in: permanente make-up, IPL, wimperextensions , spraytan, visagie en shellac. Ik heb een grote passie voor het vak en zou dit graag met u delen!

         Marieta Goossen

         Hai ik ben Marieta Goossen en ondersteun vol passie MiMomento vanaf de opening in 2011. Ik ben nagelstyliste en ben daarnaast gespecialiseerd in de spraytan en wimperextension behandelingen.

          Danae Slooff

          "Hallo, ik ben Danae Slooff en ik werk als gastvrouw bij Mimomento. Ik werk daar twee keer in de week en vind het super leuk! Ik hou me bezig met verschillende taken, maar het belangrijkste is u gastvrij ontvangen! Ik hoop u snel te zien in de salon!"