Manicure

cnd logo

Tijdens deze behandeling vijlt de nagelstyliste de nagels in de gewenste lengte en vorm. Nagelriemen worden verzorgd en netjes terug geduwd. Tevens worden de nagels verzorgd met de daarvoor bestemde verzorgende creme of olie. Ter afsluiting worden de handen heerlijk verwend met een handcrème.Tijdens de uitgebreide manicure worden de handen ook heerlijk gemasseerd met de daarvoor bestemde massage crème.

Vinylux

De manicure:
Tijdens deze behandeling vijlt de nagelstyliste de nagels in de gewenste lengte en vorm. Nagelriemen worden verzorgd en netjes terug geduwd. Tevens worden de nagels verzorgd met de daardoor bestemde verzorgende creme of olie. Vervolgens worden de handen heerlijk verwent met een handcrème. De volgende stap is het aanbrengen van de Vinylux nagellak.
Wat is er zo speciaal aan de Vinylux nagellak?
Het is de nieuwe lancering op nagellakgebied van het merk CND. Met de kracht van Shellac en het gemak van een gewone nagellak is VINYLUX™ geschikt voor iedere klant die een week lang wil genieten van de mooiste nagels. Daarnaast is VINYLUX™ ideaal voor klanten die thuis de Shellac een touch-up willen geven tussen 2 behandelingen in. VINYLUX™ is er namelijk in 30 overeenkomende kleuren met Shellac!