Mama To Be HYDROTHERM beleving

Je zwangerschap is een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Intens genieten van een massage waarbij u meedeint op de golven van het waterkussen. Het kussen gevuld met warm water zorgt ervoor dat uw spieren zich ontspannen waardoor ze aangenaam soepel worden. Door de kussens kan het hele lichaam gemasseerd worden terwijl u op uw rug blijft liggen. Daardoor is deze massage uitermate geschikt bij rug/buikklachten en zwangerschap. Bijkomende voordelen van deze massage;

  • – Het warme water in de kussens in combinatie met de massage stimuleert de bloedsomloop
  • – De spieren worden soepel waardoor uw hele lichaam ontspant
  • – Bestrijding van spiervermoeidheid, spierverhardingen, spierpijn en kramp
  • – U hoeft zich tijdens deze massage niet om te keren

Deze massage zorgt voor de ultieme ontspanning van lichaam en geest!

Er zijn drie mama to be behandelingen:

Mama to Be HYDROTHERM massage
35 minuten € 49,95
Een heerlijke ontspannende massage waarbij met een warm waterkussen wordt gemasseerd. De aandacht wordt gegeven aan de rug, nek en schouders. Er wordt gestart met de Oolaboo Handwash Ceremonie, waarna de behandeling vervolgens wordt geëindigd met een handmassage. Een cadeautje tijdens de zwangerschap, een weldaad voor je lichaam!

Relaxing Mama to Be HYDROTHERM massage
50 minuten € 61,45
Een weldaad voor lichaam en geest waarbij het volledige lichaam wordt gemasseerd om totale ontspanning te creëren. De aandacht ligt daar waar uw lichaam het het meest nodig heeft.

Mama to Be Face en Body HYDROTHERM treatment
65 minuten € 77,45
Een heerlijk ontspannen 35 minuten gezichtsbehandeling & 30 minuten lichaamsmassage. Er wordt gestart met de Oolaboo Handwash Ceremonie. Bij de gezichtsbehandeling krijgt mama een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens wordt een masker aangebracht. Hierna worden de rug- nek en schouders en de achterkant van de benen gemasseerd. De behandeling eindigt met een ontspannen handmassage.

Tip: om nog meer ontspanning te ervaren kunnen alle behandelingen uitgebreid worden met een ontspannen gelaat- en hoofdhuidmassage of massage van de buik, armen en decolleté. Voor deze extra treatment kunt u 15 minuten langer genieten voor € 15,00.