Acne specialist

Onze huidspecialisten zijn geregistreerd bij de ANBOS en in het bezit van de AGB-code. Bent u aanvullend verzekerd? Dan kunnen een aantal behandelingen worden vergoed.

Acnetherapie kosten:
Standaard                          € 44,95
Met peeling vanaf             € 52,45

Wat is acne?
Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens. Het wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de openingen van de haarzakjes verstopt raken, ontstaat acne. Bij MiMomento kunnen we deze vervelende aandoening nu goed behandelen door middel van een fruitzuurpeeling. Dit is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen.
Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken.

Hoe gaan we te werk?
Bij MiMomento plannen we altijd eerst een intake gesprek met de acne specialist. Aan de hand van dit gesprek overleggen we samen welke behandeling het beste bij u past.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan kunnen een aantal behandelingen wellicht worden vergoed.
Voor een overzicht kunt u kijken op de volgende website: Acnevergoeding

Bel of mail voor een afspraak naar:
info@mimomento.nl
0546 868222