Hairextensions

moroccanoil.ai_Bij het toepassen van de bonding-methode wordt een haarverlenging of -verdichting d.m.v. enkele haarplukken gerealiseerd. Het begrip bonding komt het Engelse ‘to bond’ (=samenvoegen, verbinden) en betekent dat de kleine keratine bonding die aan elk uiteinde van een extension zit. Deze bondings zijn vaak niet groter dan de kop van een lucifer en wordt meestal gemaakt van keratine.
Speciale apparaten zorgen ervoor dat de harde bondings zacht en vormbaar worden. Speciale modelleertechnieken als draaien, maken de verbinding met het eigen haar perfect sluitend.

De eisen aan de toegepaste bonding-methode én de bonding zelf zijn erg hoog. Ze moeten ongevoelig zijn voor invloeden van buitenaf (hitte, kou, vochtigheid, stylingproducten, enz.) en ondanks de geringe grootte lang in het haar blijven. Ze moeten licht en aangenaam zijn bij het dragen en moeten zonder problemen ook weer te verwijderen zijn.

Wilt u langer haar of meer volume? Beide is mogelijk met extensions. Wel moet uw haar lang genoeg zijn. Het beste kunt u hiervoor langskomen in de salon zodat onze kapster uw haar direct kan beoordelen. Uw haar moet minsten een bobline hebben. Daarnaast is de lengte van je eigen haar x 2 het maximum voor een mooi & natuurlijk resultaat.
Na de behandeling heeft uw haar meer verzorging nodig. Borstel het elke dag goed door. Gebruik de adviserende haar verzorgingsproducten. Ook is het erg belangrijk dat u niet met nat haar slaapt. Na het wassen het haar goed drogen. Voor het mooiste resultaat kunt u het beste even na het föhnen met een krulborstel of een krul/stijltang de punten polijsten.