Microdermabrasie | Peeling | Microneedling

FRUITZUURPEELING
Prijs €84,45

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste huid laag verweekt. Doordat dode huidcellen niet meer samen plakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Fruitzuur peelingen zijn erg geschikt voor:
– Rokershuiden
– grove poriën
– acne
– littekens
– hyperpigmentatie.
Het mooiste resultaat is te behalen in kuursverband.
Doet u deze behandeling eenmalig dan werkt deze als een booster voor uw huid.

Intake
Voorafgaand aan de behandeling is een intake altijd nodig. In dit gesprek vragen wij naar de conditie van uw huid en uw eigen gezondheid. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandeling u nodig zult hebben en wat de kosten zullen zijn.

De behandeling
Tijdens de behandeling zal de huid gereinigd worden. Daarna word de fruitzuurpeeling op de huid aangebracht in meedere lagen. Dit zal branderig en jeuken aanvoelen. De huid zal rood worden en er kunnen kleine witte blaasjes ontstaan. De fruitzuurpeeling wordt na enkele minuten geneutraliseerd met water.
Na de behandeling
Na de behandeling kunt u enkele uren rood blijven. De huid voelt warm en soms trekkerig aan. In sommige gevallen ontstaan er korstjes deze verdwijnen meestal na enkele dagen. Het belangrijkste is dat u niet aan deze korstjes gaat krabben. Ze genezen vanzelf binnen enkele dagen. De huid is gevoelig voor zon licht. Gebruik daarom een zonnebrandcrème van minimaal factor 30. Wij adviseren om niet te gaan zonnebaden 2 weken voor of na de peeling. Doet u de peeling in kuursverband dan adviseren wij om 6 weken lang u huid niet bloot te stellen aan zonlicht.
U krijgt een post treatment kitje mee om drie dagen na de peeling thuis te gebruiken. Wij zullen u adviseren over de thuis producten met hoge werkstoffen. Het resultaat is afhankelijk van de indicatie.

MICRODERMABRASIE
Prijs €72,95-/€80,95
Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij MiMomento omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om uw huid een flinke boost te geven. Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid wordt behandeld met de diamond peel. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

DERMAPEN
Deelbehandeling gelaat     €79,95
Hele gelaat                           €150,95
Behandeling met de dermapen is een effectieve manier om de huid te verbeteren. De huid wordt in de diepte vernieuwd en verfraaid, zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen. De dermapen is een pen met hele dunne kleine naaldjes die heel snel in en uit de huid gaan. Hierdoor worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt. Deze gaatjes worden opgevuld met lichaamseigen collageen en elastine. De naaldjes voelen als kleine prikjes in de huid. Wanneer de dermapen behandeling dieper wordt uitgevoerd kan er in overleg een verdovingscreme worden geadviseerd. Heeft u last van pigmentvlekken, (acne)littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de dermapen behandeling de perfecte behandeling voor u! De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

TCA – peeling (huidverjonging)
Prijs €84,45
Is een strakke en egale huid zonder rimpels is vanzelfsprekend als je jong bent, maar tijdens het ouder worden verschijnen er steeds meer rimpels en oneffenheden. Huidverjonging heeft betrekking op het minder zichtbaar maken van de verschillende tekenen van huidveroudering. Bij Mimomento behandelen we de huid met een IMAGE peeling of met de dermapen. Dit zal altijd tijdens een intake in overleg gaan met u. Een huidverjongende peeling is een intensievere peeling dan die met fruitzuur om oppervlakkige lijntjes te verzachten en verkleuringen van de huid te verminderen. Deze peeling van het gezicht geeft een sterk verfrissend effect. Wanneer de huid onregelmatig van structuur (door bijvoorbeeld acnelittekens) is en oneffen oogt, kan peeling gedaan worden. Door de oppervlakkige huidlagen op die manier te laten afsterven, wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Deze vormt zich onder de ‘dode’ huidlagen. Als deze huidlagen afgestoten worden, is er daaronder een nieuwe huid met betere structuur en egalere pigmentatie gevormd. Een peeling maakt de huid duidelijk egaler, maar helpt niet tegen huidverslapping.