Microdermabrasie | Peeling | Microneedling

FRUITZUURPEELING
Prijs €84,45

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste huid laag verweekt. Doordat dode huidcellen niet meer samen plakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Fruitzuur peelingen zijn erg geschikt voor:
– Rokershuiden
– grove poriën
– acne
– littekens
– hyperpigmentatie
Het mooiste resultaat is te behalen in kuurverband. Dat houdt in dat u 6 behandeling heeft, waarbij u elke twee weken een behandeling ondergaat.
Doet u deze behandeling eenmalig dan werkt deze als een booster voor uw huid.

Intake
Voorafgaand aan de behandeling is een intake altijd nodig. In dit gesprek vragen wij naar de conditie van uw huid en uw eigen gezondheid. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandeling u nodig zult hebben en wat de kosten zullen zijn.

De behandeling
Tijdens de behandeling zal de huid gereinigd worden. Daarna word de fruitzuurpeeling op de huid aangebracht in meerdere lagen. Dit kan branderig en jeuken aanvoelen. De huid zal rood worden en er kunnen kleine witte blaasjes ontstaan. De fruitzuurpeeling wordt na enkele minuten geneutraliseerd met water.

Na de behandeling
Na de behandeling kunt u enkele uren rood blijven. De huid voelt warm en soms trekkerig aan. In sommige gevallen ontstaan er korstjes deze verdwijnen meestal na enkele dagen. Het belangrijkste is dat u niet aan deze korstjes gaat krabben. Ze genezen vanzelf binnen enkele dagen. De huid is gevoelig voor zon licht. Gebruik daarom een zonnebrandcrème van minimaal factor 30. Wij adviseren om niet te gaan zonnebaden 2 weken voor of na de peeling. Doet u de peeling in kuursverband dan adviseren wij om 6 weken lang u huid niet bloot te stellen aan zonlicht.
U krijgt een post treatment kitje mee om drie dagen na de peeling thuis te gebruiken. Wij zullen u adviseren over de thuis producten met hoge werkstoffen. Het resultaat is afhankelijk van de indicatie.

MICRODERMABRASIE
Prijs €72,95 / €80,95
Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij MiMomento omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om uw huid een flinke boost te geven. Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid wordt behandeld met de diamond peel. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

MICRONEEDLING
Deelbehandeling gelaat     €79,95
Hele gelaat                           €150,95
Behandeling met de dermapen is een effectieve manier om de huid te verbeteren. De huid wordt in de diepte vernieuwd en verfraaid, zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen. De dermapen is een pen met hele dunne kleine naaldjes die heel snel in en uit de huid gaan. Hierdoor worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Deze gaatjes worden opgevuld met lichaamseigen collageen en elastine. De naaldjes voelen als kleine prikjes in de huid. Heeft u last van acne, pigmentvlekken, (acne)littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is microneedling de perfecte behandeling voor u! De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Om het mooiste resultaat te behalen is het het beste om een kuur te te nemen. Dit houdt in dat u 4 tot 6 behandelingen heeft, waarbij u elke 4 weken een behandeling ondergaat.

Intake
Voorafgaand aan de behandeling is een intake altijd nodig. In dit gesprek vragen wij naar de conditie van uw huid en uw eigen gezondheid. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandeling u nodig zult hebben en wat de kosten zullen zijn.

Na de behandeling
Na de behandeling blijft u nog een aantal uren roze/rood. De huid voelt warm en soms trekkerig aan. Gebruik na de behandeling een zonnebrandcreme met factor 30 en vermijd warmte in en op uw huid. De komende 5 dagen kunt u beter niet sporten of naar de sauna gaan. U krijgt een post treatment kitje mee om tot 5 dagen na de behandeling thuis te gebruiken. Wij zullen u adviseren over de thuis producten met hoge werkstoffen. Het resultaat is afhankelijk van de indicatie.